Albanian State's Archive Drejtoria e Pėrgjithshme e Arkivave
Albanian State's Archive
Albanian State's Archive
Shqip | en
  Illustration  
 
  Suche
Home Contact Sitemap
     
Aktualitet
Statistika
Tema
Dokumentacioni
Kodikėt
Shėrbime
Arkivat
Misioni
Drejtori
Strategjitė
Organizimi
Raporte veprimtarish
Kontakte
Pėrgatitja profesionale
Aktivitete

 

 

Adresa:

Drejtoria e Pėrgjithshme e Arkivave

Rr " Jordan Misja", 8303, Tiranė, Shqipėri

 


Drejtor i Pėrgjithshėm: 

Tel/Fax:  + 355 44200004 

 

E-mail:  Gjet.Ndoj@albarchive.gov.al

 
  
Drejtoria Ekonomike dhe e Shėrbimeve Mbėshtetėse: 

  

 

 E-mail: arben.dervishllari@albarchive.gov.al

 
  

Informacioni:   

Tel:++355 44202005 

E-mail: Salla_Leximit(et)albarchive.gov.al
 
 
     

 

   
     
 
   
  ©2006 Drejtoria e Pėrgjithshme e Arkivave | Ndryshimi i fundit: 05.05.2014
Adresa: Rruga “Jordan Misja” - Tirana | Tel/Fax:+355 4 4200004. email: dpa@albarchive.gov.al